donderdag 14 oktober 2010

Over onze ervaringen met de FlexCare+ tandenborstel

Bijna 2 weken test ik voor Buzzer de Philips sonicare FlexCare+.
Ik vind hem erg fijn moet ik zeggen! Elk 'kwadrant' in je mond kun je apart poetsen in een vastgestelde tijd. Dat wil zeggen eerst bijvoorbeeld de voorkant van je boven gebit en dan de achterkant. Telkens als de tijd om is houd de borstel een halve seconde stil en kun je van plaats wisselen. Zo poets je overal in je mond even lang. En dat ook nog de geadviseerde 2 minuten!
Dat is dan het standaard programma.... Je kunt ook nog een snelle poetsbeurt doen van 1 minuut. Of een massage voor je tandvlees... Of een extra lange poetsbeurt die je na het poetsen ook nog even tijd geeft om je tandvlees te masseren. De borstel trilt dan zachter. En dan zit er ook nog een sensitive stand op, voor gevoelige tanden en tandvlees.
Echt een tandenborstel om aan te raden als je je gebit wat extra wil verzorgen of bij problemen met je tandvlees.
Na het poetsen heb je een schoon en fris gevoel in je mond die langer aan houd dan met een gewone tandenborstel. Ik gebruik minder kauwgom zelfs! Zelfs na 24 uur voelen mijn tanden nog aardig glad en schoon aan. En hoe gladder je tanden, hoe minder plak er op zit! Wat dus weer mee helpt gaatjes te verminderen...

Behalve ik zelf testen ook 3 bekenden van mij deze tandenborstel. Dit zijn hun eerste reacties:

"Je moet er wel even aan wennen zeg! Had hem de eerste keer op massage staan dat is me toch in gekriebel in je mond. En wat een herrie he, lijkt net of je met een boor in je mond zit!"

"Ik vind de tandenborstel geweldig! Mijn tanden voelen gladder en schoner."
 
"Ik gebruik hem inderdaad maar ik vind het tot nu toe vreselijk. Als het harde gedeelte van de borstel tegen je tanden of kiezen komt is dat een verschrikkelijk naar en soms pijnlijk gevoel.
Verder moet je er goed erg in hebben om hem pas aan te zetten als je de borstel al in je mond hebt.
Ik heb tussen mijn kiezen op 1 plek een holle ruimte (al jaren) waar niets aan te doen is. Dit kan ik met dat elektrische ding niet schoon krijgen. Met een gewone tandenborstel wel.

Allerlei standen is overbodig. Tanden poetsen hoeft niet leuk te worden. Het is een noodzakelijke bezigheid die je in korte tijd zo goed mogelijk moet doen. Dat kan hier echt niet mee!"

Hele verschillende reacties dus! Ik ben benieuwd wat hun reacties over een week zijn!
Wordt vervolgd....

1 opmerking:

  1. Eenvoud siert, wat dat betreft is de DenTrust- 3 zijdige-tandenborstel van onschatbare waarde. Als aanvulling op de Flexcare in staat om de resterende 10% plaque radicaal te verwijderen.
    Kijk maar eens naar het filmpje op YouTube van DenTrust.

    Mvg.

    BeantwoordenVerwijderen