Taarten die ik zelf gemaakt heb


Bladerdeeg fruitgebakjesSlagroomtaart


Roze hartjes taart

In onze vakantie in Oostenrijk kwam ik bij de supermarkt marsepein tegen. In Nederland is het helaas niet te krijgen in een gewone supermarkt dus ik ik heb maar meteen 4 pakjes ingeslagen!
Vorige week ben ik ermee aan de slag gegaan. De marsepein was wel wat plakkerig maar na aardig wat poedersuiker toegevoegd te hebben ging het beter. Met het resultaat ben ik al weer wat meer tevreden dan de vorige 2 taarten met marsepein! Helaas vindt Laurens marsepein niet erg lekker dus het zal wel even duren voordat ik de volgende taart ga maken.
 Ik heb de taart gevuld met aardbeien mousse! Dat was echt een hele lekkere vulling! Het recept komt bij taart recepten!

Pasen 2010

Met de pasen wilde ik ook graag weer een gezellig taartje maken. Deze keer wilde ik hem helemaal met marsepein beleden. Ik had helaas niet meer zoveel marsepein dus het resultaat is niet zo mooi geworden. De taart is gemaakt van biscuitdeeg en is 2 maal doorgesneden. Vervolgens heb ik hem gevuld met sinaasappelbavarois. Heerlijk!!


Kerst 2009

Voor de afgelopen kerst (2009) heb ik een taart gemaakt met boterglazuur en marsepeinen hulstblaadjes.
Het was de eerste keer dat ik iets dergelijks probeerde. De basistaart is van biscuitdeeg. 2 Maal doorgesneden en gevuld met boterglazuur. Verder afgesmeerd met boterglazuur en gedecoreerd. De marsepeinen hulstblaadjes heb ik zelf gemaakt en de ijskristallen zijn gekocht.1 opmerking:

  1. je taarten zijn mooi,die paasbol is heel gaaf!!
    Fijne avond!

    BeantwoordenVerwijderen