dinsdag 1 maart 2011

Mannenkaart

Deze maand zijn er weer aardig wat kaarten te versturen, en de eerste moet morgen op de bus. Voor een jarige man! En mannen kaarten vind ik altijd lastig om zelf te maken. Toch ben ik de uitdaging aan gegaan, en ik vind hem best goed gelukt.
Ik ben met de naaimachine aan het stikken geweest, en het moest een beetje een rommelig stikseltje worden, dat is wel gelukt maar ik vond het nog lastig om nu mijn best te doen juist niet netjes te stikken. Bij het kleding naaien moet je juist zo netjes en recht mogelijk stikken.

Gisteren zijn we ons wezen oriënteren op een nieuwe fotocamera. Wat een hoop keuze is er. Een compacte, of niet, en voor beginners en gevorderden is er ook genoeg keus. Nu reken ik mijzelf echt tot beginner, maar ik vind het ook leuk om wat meer te leren van fotografie. Dus we moeten nog maar eens goed nadenken.
Wat hebben jullie voor een camera? Eigenlijk iedereen in blogland zie ik haarscherpe foto's maken, en ik geloof niet dat iedereen een professionele camera heeft...!?

Fijne dag!

3 opmerkingen:

 1. Wij hebben gewoon een huis tuin en keuken camera. Je kunt je foto's ook heel goed nabewerken zodat ze net wat scherper worden bijvoorbeeld. Ik wil wel in de toekomst en spiegelreflex. Daar kan je net wat meer mee.
  Hartelijks,
  Makkie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Karlina,

  Wat mooi, lekker stoer! Echt wel een mannenkaart! Leuk idee om hem onder de machine te leggen!

  Ik heb een compacte camera, Panasonic TZ8 een heel fijn toestel!!

  Groetjes Thea♥

  BeantwoordenVerwijderen