woensdag 11 augustus 2010

Nieuw bij Pipoos


Dit komt van de website van Pipoos:Nieuw bij pipoos! Alle producten voor de lekkerste cupcakes en taarten. Want ook in het maken van deze lekkernijen kun je volop je creativiteit kwijt!

Bak een lekkere taart met één van de speciale mixen die bij pipoos verkrijgbaar is. Na het vullen van de taart kun je deze met marsepein bekleden en versieren met diverse materialen. Alle ingrediënten zoals de taartmix, marsepein of fondant, kant-en-klare icing, suikerparels en levensmiddelenkleurstoffen zijn verkrijgbaar bij pipoos. Net als alle benodigdheden zoals papieren cakevormpjes, bakvormen, uitsteekvormpjes en nog veel meer…Inspiratie doe je op in het boek ‘Bakfeest’ of het magazine ‘MjamTaart!’. Of houd de website in de gaten voor de komende demonstraties met deze artikelen.

Veel bakplezier!
Dat is natuurlijk heeeel goed nieuws! Eindelijk een fysieke winkel waar je alles kunt kopen om leuke taarten te bakken. Cook&Co kreeg al steeds meer artikelen hiervoor maar als ik het zo zie verkoopt Pipoos meteen al veel meer. Ik ben benieuwd naar de prijs ervan....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten